0
Košarka

Kazna za Sparse

Objavljeno: 01.12.12 u 13:58

„Ovaj ishod određen je činjenicama u ovom slučaju. Četvorica ključnih košarkaša nisu igrali na jedinom gostovanju u Majamiju ove sezone”, obrazložio je kaznu komesar NBA lige Dejvid Stern. “Takođe, Sparsi su to učinili, a da prethodno nisu obavestili ni ekipu Majamija, ni medije, a ni zvaničnike lige”, dodao je Stern.

Stav je uprave NBA lige da odmaranje igrača šteti interesima takmičenja i da niko ne želi da gleda utakmice rezervnih sastava.

E sada, jedno stav NBA lige a drugo su mogućnosti veterana u redovima San Antonija. Treba napomenuti da Dankan, Đinobili i Parker imaju zajedno preko 100 godina života i pitanje je koliko je realno da oni odigraju celu sezonu u udarničkom tempu.

Trener Seltiksa Dok Rivers nije bio zadovoljan kaznom.

“Ne dopada mi se ova odluka, mislim da treneri treba da imaju izbor. Razumem i drugu stranu, ali ipak. Morate da trenirate tim tako da pobeđuje na duge staze i da zarad toga uradite šta god, pa makar i da odmarate igrače. Teška odluka”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter