0
Evropske lige

Juve gazda u Torinu

Objavljeno: 01.12.12 u 22:46

Odigran je derbi meč 15. kola Serije A i to onaj gradski u Torinu, a pobedu je odneo prema očekivanjima Juventus – 3:0! Ali nije stara dama imala lak posao protiv bikova kao što se to čini na prvi pogled…

Torino je odigrao jako čvrsto u prvom poluvremenu, odlično i sve do 36. minuta je mogao da se nada da će uzeti bod. A onda na scenu stupa sudija Roki… Isključio je Glika iako je ovaj startovao na loptu, koju je i odneo. Pet minuta kasnije dosuđen je i penal za Juve, ali je Pirlo šutirao preko gola…

Ipak, stara dama u drugom poluvremenu koristi igrača više i dolazi do ubedljivog trijumfa. Prvi gol postiže Klaudio Markizio u 57. minutu posle sjajnog centaršuta Đovinka. A upravo Đovinko rešava meč u 67. minutu, da bi Markizio samo naneo još veći bol bikovima u 87. minutu (sjajno mu je Vučinić spustio loptu grudima nakon pasa Matrija).

Juve je na ovaj način sačuvao prvo mesto na tabeli i sada ima 35 bodova, dok su bikovi za sada na 14. sa 15. bodova, ali postoji mogućnost da nazaduju na tabeli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter