0
Auto Moto

JJ Lehto

Objavljeno: 01.12.12 u 23:28

Bivši vozač Formule 1, JJ Lehto je oslobođen optužbi da je odgovoran za smrt jednog svog prijatelja tokom jula 2010, kada su oni zajedno učestvovali u incidentu na vodi u bizarnom sudaru, zbog koga je prvobitno osuđen na dve godine i dva meseca zatvora, Sada je Lehto oslobođen svih optužbi i slobodan je čovek. Kada se slučaj dospeo do suda, Lehto je bio optužen da je bio pijan i da je prekršio pravila o brzini kretanja, što mu je donelo presudu da ide u zatvor. Četrdesetšestogodišnji JJ Lehto je uložio žalbu pošto je tvrdio da on nije bio za volanom čamca kada je čamac udario u stub od mosta i to je sud uvažio..

Lehto je tokom svoje karijere vozio za četiri F1 tima, počevši sa timom Onyx, potom timom Dallara, Zauber i na kraju Beneton. Osvojio je jedan podijum tokom šest sezona koliko je proveo u F1 takmičenjima završivši treći na trci u San Marinu, 1991. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter