1
Ostali sportovi

Vrednost bez rezultata

Objavljeno: 30.11.12 u 11:51

Sjajna potvrda da vrednost kluba, odnosno ulaganja, ni po kom osnovu ne garantuju uspeh stigla je iz Sjedinjenih Američkih Država.

Magazin Forbs već po tradiciji objavio je razne liste najbogtijih klubova u SAD. Ovog puta pažnja je usmerena na hokej, tačnije NHL ligu, koja doduše ove godine zbog lok auta nije ni počela (a kako sada stvari stoje i neće u skorije vreme).

Na njihovoji listi najvredniji hokejašku klub u NHL su Toronto Mejp Lifsi koji vrede čitavih milijardu dolara, a nisu namirisali plej of u poslednjih sedam sezona pa su i u tom segmentu prvi na listi.

Koliko je velika disproporcija između uloženog i postignutog najbolje pokazuje primer Kojota iz Finiksa. Ovaj tim ima vrednost od svega 134 miliona dolara, što ga svrstava u grupu “najjeftinijih”.

Ipak to Kojote ne sprečava da učestvuju u poslednje tri sezone budu redovni učesnici plej ofa, a prošle sezone stigli su i do finala zapadne konferencije gde su poražene od budućih osvajača Stenli kupa Los Anđeles Kingsa.

Inače, ne treba se nadati da će NHL uskoro početi sa utakmica. Lok aut će po svemu sudeći ostati još neko vreme na snazi jer su pregovori između lige i igrača sa učešćem federalnog posrednika koji su vođeni prethodna dva dana završeni neuspešno, jer niti jedna strana nije htela da napravi ustupak.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Vrednost bez rezultata | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter