0
Domaći fudbal

Vežba karaktera

Objavljeno: 30.11.12 u 17:37

Posle nesvakidašnje konferencije za medije trenera Crvene zvezde Aleksandra Jankovića u kojoj se on najviše bavio materijalnom situacijom u klubu, posle Zorana Stojadinovića oglasio se i još jedan član Radne grupe crveno – belih.

Nebojša Čović jasno je stavio do znanja šta se očekuje od ekipe, a trenutnu situaciju okarakterisao kao “vežbu karaktera”.

„Kukanjem nećemo ništa popraviti. Ovakva situacija treba da bude dodatni motiv da se pokaže jedinstvo na terenu i van njega i da spasimo Zvezdu od najgoreg, a to je bankrot“, rekao je Čović novinarima na stadionu Zvezde.

Čović je takođe objasnio način na koji trenutno rukovodstvo pokušava da motiviše igrače.

„Ova situacija je vežba karaktera. Lako je kada stimulišeš nekoga sa lepim, mi pokušavamo sa ružnim. Ja nisam za laganje ljudi. Ne mogu nikome da obećam da ćemo sutra podeliti plate i premije. U ovom trenutku to nemamo, ali mogu da obećam da ćemo svi zajedno pokušati da izađemo iz ove situacije“, dodao je Čović.

Na kraju je šef finansijkse komisije dodao da Janković ne mora da brani igrače.

„Nema šta trener da štiti igrače od Radne grupe, jer ih ona ni ne napada. Dug od 50 miliona evra jeste veliki problem, a minus pet bodova nije problem, bitno je da ne bude minus osam“, kazao je Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter