0
AdmiralBet ABA Liga

Uloga favorita Igokei

Objavljeno: 30.11.12 u 20:50

Jedanaesto kolo ABA lige obeležiće duel prvoplasirane i drugoplasirane ekipe. Igokea je već dva puta ove godine savladala crno bele, doduše u pripremnom periodu i nalaze se na čelu tabele. Takođe tim iz Aleksandrovca igra samo ABA ligu dok je Partizan prilično izmoren evroligaškim mečevima, stoga Vladimir Lučić smatra da je Igokea u blagoj prednosti pred ovaj meč.

„Imamo težak ritam neugodnih utakmica. Igokea je uz nas prvoplasirana ekipa ABA lige, možda i najveće iznenađenje. Ali samo po imenu. Ima izvanrednu ekipu, pre svega ima pravi tim, momci deluju odlično. Mislim da je u ovom trenutku u blagoj prednosti. Ali pokazali smo da možemo da igramo sa svima, tako da u Laktaše idemo po pobedu“, kaže Lučić.

I Dragan Milosavljević očekuje tešku utakmicu.

„Moramo da skupimo snage i motivacije, iako je ritam veoma naporan. Igokea igra sjajno, delimo prvo mesto na tabeli. Ima dosta iskusnih i dobrih igrača. Tokom pripremnog perioda smo dva puta izgubili. Dobro znamo šta nas očekuje“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter