0
ATP

Rafa plakao

Objavljeno: 30.11.12 u 13:21

I intrevjuu španskim medijima Toni Nadal opisao je kako se njegov nećak Rafa osećao kada je usledio niz od sedam poraza od Novaka Đokovića, ali takođe i momenat kada je taj niz prekinut na Rolan Garosu prošle sezone.

Suze u očima Rafeala Nadala na francuskoj šljaci ustvari su bile plod volikog olakšanja španskog tenisera.

“Rafa je plakao posle te pobede ne samo zbog čudnog toka susreta, već i zbog rivaliteta sa Đokovićem. Toliko je tenzije bilo u tom meču, vodili smo 2:0, pa je počela kiša da pada, stala je, teren je bio težak za igru, a Novak je krenuo da igra bolje od Nadala.

Sve se skroz promenilo. Svima nam je kroz glavu prolazilo to što nas je Srbin dobio u tri grend slem finala pre toga, u Australiji, Vimbldonu i na Ju-Es openu.

Plašili smo se da se opet ne ponovi ista slika. Bio bi to žestok udarac da smo izgubili i taj meč. Kad se sve, ipak, dobro završilo, svima nam je laknulo, a Rafa je zaplakao od sreće, kao da mu je t+o bio prvi trijumf u Parizu” rekao je Toni.
https://youtu.be/S5cBqHwtjMM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter