0
Evropske lige

Proradili Hulk i Vitsel

Objavljeno: 30.11.12 u 21:14

Odigrana su prva dva meča 18. kola ruske Premijer lige, a pobede su upisali Krasnodar i Zenit. U derbiju ovog kola Zenit je u gostima razbio ekipu Spartaka sa 4:2, a konačno su odigrali meč kakav se od njih očekuje Hulk i Vitsel.

Hulk je doveo tim Lućjana Spaletija u vođstvo golom u 21. minutu, ali je Artem Džuba izjednačio pet minuta kasnije. Međutim, Zenit vraća vođstvo golom Aksela Vitsela u 41. minutu, a meč je rešen kada je Pareha dobio crveni karton u 69. minutu. Dva minuta kasnije Vitsel postiže svoj drugi gol, a pobedu ekipi iz Sankt Peterburga obezbeđuje Širokov u 78. minutu.

Do kraja meča Spartak je smanjio na 4:2 preko Emenikea, ali je to slaba uteha za domaće navijače. Zenit je sada na drugom mestu sa 37 bodova, koliko ima i Anži, ali sa mečom manje.

U drugom meču koji je danas odigran Krasnodar je u gradskom derbiju savladao Kubanj sa 2:1 na svom terenu. Poveli su gosti preko Ozbiliza, a preokret se desio u poslednjih pet minuta. Prvo je izjednačio Šipitsin, da bi Žoaozinjo doneo sva tri boda ekipi Slavoljuba Muslina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter