0
Domaći fudbal

Partizan i Vojvodina još uvek pod suspenzijom

Objavljeno: 30.11.12 u 18:31

Evropska fudbalska unija objavila je spisak klubova koji više nisu suspendovani, a na njemu nema Partizana i Vojvodine koji su i dalje pod suspenzijom zbog neizmirenih dugovanja.

Šesnaest od 23 kluba je izmirlo svoje obaveze do kraja roka koji je istekao 30. septembra, ali među sedam klubova koji to nisu uradili nalaze se srpski šampion Partizan i novosadska Vojvodina.

„Nismo na vreme predali finansijski monitoring, u međuvremenu smo završili tu čisto tehničku stvar. Naš slučaj je predat disciplinskoj komisiji, odgovaraćemo što na vreme to nismo predali i očekujem da ćemo samo dobiti opomenu“, izjavio je generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović.

Stav Partizana preneo je portparol kluba Nenad Danilović.

„Ne radi se o novom dugu, u pitanju je poreski dug o kome se i ranije govorilo. U kontaktu smo sa ljudima iz UEFA. Prosledili smo svu neophodnu dokumentaciju i očekujemo razrešenje našeg slučaja u narednih 15-ak dana“, rekao je portparol Partizana.

UEFA zbog neizmirenih obaveza neće isplatiti bonuse za učešće u evropskim kupovima, a pored beogradskih crno belih i novosadskih crveno belih na listi se nalaze Hajduk iz Splita, Osijek, španska Malaga, Rapid i Dinamo iz Rumunije, a poljski Leh i ukrajinski Arsenal iz Kijeva pridodati su kasnije na spisak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter