1
Evroliga

Nedović: Šta je tu je

Objavljeno: 30.11.12 u 10:45

Nemanja Nedović je pružio najbolju partiju od dolaska u Litvanski tim ali to ipak nije bilo dovoljno za pobedu protiv ‘crno-belih’.

„Dobro smo se držali svih 40 minuta, znali smo da će ih poneti sjajna publika… Izgubili smo manje od osam razlike, imali smo šut za pobedu, ali šta je tu je, čestitam Partizanu.

Za razliku od našeg duela u Viljnusu, večerašnja utakmica je bila lepša za gledanje i neizvesnija, a što se tiče suđenja, sve je bilo u redu, što se mene tiče“.

Trener Ritasa još nije izgubio veru u prolaz u Top 16 fazu.

“Čestitam Partizanu, odlična utakmica, velika borba i svi znamo kako je teško igrati u Pioniru, moj tim je igrao dobro, ostavili su ‘srce’ na terenu.

Izgubili smo, ali još nije ništa gotovo oko plasmana u Top 16. Mi ćemo dati svoj maksimum u duelima sa Broseom i Bešiktašom, pa se i dalje nadamo plasmanu u narednu fazu takmičenja“, zaključio je Maskoljunas.

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nedović: Å ta je tu je | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter