1
Evropske lige

Iz keca u dvojku

Objavljeno: 30.11.12 u 22:48

U prvom meču 15. kola Serije A Milan je uspeo da u gostima savlada Kataniju sa 3:1, ali će domaći imati zbog čega da se opet žale fudbalskom savezu, jer je posle Juventusa tim koji vodi Rolando Maran ponovo oštećen.
Povela je Katanija golom Nikole Legrotaljea u 11. minutu posle centaršuta Lodija, a vodili su sve do drugog poluvremena. Samo četiri minuta igre je proteklo u drugom delu kada je Orsato isključio Barijentosa, dao mu je drugi žuti, pošto je prvi dobio zbog simuliranja u prvom delu igre. Milan je odmah iskoristio igrača više i jako brzo izjednačio preko El Šaravija, koji je inače bio u čistom ofsajdu! Meč je rešen u 56. minutu kada je Boateng pogodio. U 90. je isti igrač isključen zbog divljačkog starta nad Kastrom, ali je El Šaravi svojim drugim golom osigurao trijumf rosonera.
Milan je ovim trijumfom došao do 21. boda i sedmog mesta, a Katanija je sada deveta sa 19 bodova. Ali sudije stvarno uništiše Kataniju ove sezone…

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Iz keca u dvojku | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I not to mention my guys were reading the good techniques located on your site while quickly developed a horrible suspicion I never thanked the website owner for them. The men came consequently joyful to see all of them and have in effect undoubtedly been loving those things. Thank you for genuinely quite accommodating as well as for considering variety of exceptional guides millions of individuals are really eager to be informed on. My very own honest regret for not saying thanks to earlier.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter