0
Američki fudbal

Big Ben otpisan

Objavljeno: 30.11.12 u 23:58

Pistburg Stilerse ove sezone tera maler koji izgleda neće još uvek proći. Danas je potvrđeno da Ben Rotlisberger još uvek nije dovoljno spreman za povratak na teren pa će propustiti devizijski derbi protiv Baltimor Rejvnsa.

Big Ben još uvek oseća bolove u povređenom desnom ramenu i bez obzira što radi lakše treninge još nije u mogućnosti da nastupi.

Da problem za Stilerse bude još veći. Bajron Leftvič drugi kvoterbek Stilersa ima nekoliko polomljenih rebara pa će na teren po drugi put kao starter istrčati Čarli Beč koji je na prošloj utakmici protiv Braunsa bacio tri intersepšna.

Kada uzememo sve navedeno u obzir i još dodamo tome da su Stilersi poraženi svaki put kada su protiv Rejvnsa igrali bez Big Bena, nerealno je očekivati drugačiji ishod ovoga puta.

Rejvnsi imaju skor 9-2 i gotovo sigurno ulaze u plej of, dok Stilersi imaju 6-5 pa im je svaka pobeda neverovatno važna kako bi na kraju regularnog dela sezone ulovili vajld kard.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter