0
Ostali sportovi

A gde je tu rukomet?

Objavljeno: 30.11.12 u 19:50

Predsednik RK Crvena zvezda Igor Butulija smatra da se rukomet ne traba ignorisati, pa da se ne ulaže novac u ovaj sport.

„Volimo i fudbal i košarku, u koje treba ulagati novac, i svesni smo da će oni uvek biti ispred našeg sporta, ali se rukomet ne sme toliko ignorisati da se ni dinar ne ulaže, iako se zna da se jako voli i poštuje u našem narodu“, počeo je Butulija.

Predsednik Rukometnog kluba Crvena zvezda kaže da je njegov klub bio primoran da smanji budžet kako bi vratio dugove, ali i afirmisao mlade igrače.

„Ne možemo da dozvolimo da lažemo decu, spustili smo budžet da bismo vraćali dugove i uložili u razvoj mladih igrača, među kojima je i nekolicina najtalentovanijih u Evropi. Mi smo dužni da im obezbedimo osnovne uslove za razvoj jer su oni budućnost srpskog sporta u celini“, izjavio je Butulija.

Proslavljeni as našeg rukometa više ne može da gleda u kojim uslovima se „deca muče“.

„Ne možemo više da ćutimo i gledamo u kojim uslovima se deca muče, dok drugi sportovi imaju milionske budžete. To je tako jer čekamo obećanje i ne kukamo preko medija kao neki. Nismo mi krivi što ima grobara rukometa, koji za cilj imaju da čuvaju svoja mesta i ne lobiraju za rukomet u društvu radi očuvanja svojih stolica“, jasan je Igor Butulija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter