0
Evrokup

Zasluženi trijumf

Objavljeno: 29.11.12 u 11:54

Trener Zvezde Vlada Vukoičić rekao je da je njegov tim igrao odlično u napadu, a nije bilo loše ni u odbrani.

„Igrali smo odlično u napadu, ali nismo bili loši ni u odbrani, jer Sasari ima sjajne šutere i postiže mnogo više koševa od proseka u Evrokupu. Ovaj trijumf je vrlo važan za nas, jer smo teoretski obezbedili drugu rundu.

Nastavljamo u istom ritmu, sa istim ciljevima. U prvom poluvremenu smo napravili prednost, koja je možda trebalo da bude i veća, ali smo u nastavku napravili neke greške, naročito u finišu, zbog čega smo ušli u dramatičnu završnicu. Poslednjih pet minuta je bilo otvoreno, a protiv ovakvog rivala prednost ispod deset poena nije garant pobede. Desilo se mnogo stvari u poslednjem minutu, možda smo imali malo sreće, ali smo zaslužili ovaj trijumf“, rekao je Vukoičić.

Igrač utakmice bio je Demarkus Nelson koji je često preuzimao odgovornost kada je bilo najtaže i meč je završio sa z 4 skoka i po 3 asistencije i ukradene lopte.

„Sjajna, tvrda utakmica, napadačka, uradili smo dobar posao protiv izuzetno neugodnog domaćina. U finišu smo imali dosta strpljenja, možda smo imali i malo sreće, ali ova pobeda je izuzetno važna za nas, jer smo nastavili seriju uspeha i napravili korak dalje u Evrokupu“, istakao je Nelson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter