in ,

Ecpeleta putuje u Argentinu

Direktor “DORNA” otputovao je u Argentinu kako bi potvrdio ubacivanje trke na stazi Termas de Rio Hondo, u kalendar makar za 2014. godinu. Nedavno je doneta odluka da se trka za 2013. godinu odloži za 12 meseci, i sada poseta čoveka koji u svojim rukama drži sva komercijalna prava kada je Moto GP šampionat u pitanju deluje više kao formalna poseta.

“Otputovao sam u Argentinu kako bih se malo bolje upoznao sa stazom Termas de Rio Hondo i zadovoljan sam poslom koji obavljaju na stazi” izjavio je Epceleta.

“Podloga će biti dobra a staza veoma brza sa originalnim dizajnom pa sam želeo i da zahvalim čelnicima na poslu koji rade na stazi koja će biti sjajna.”

Očekuje se da staza ugosti karavan Moto GP takmičenja u Aprilu 2014, ali to još uvek nije definitivno potvrđeno. Naredna godina u šampionatu će se voziti u 18 različitih zemalja sveta…

0
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Aspirindžije i čekićari bi Sulejmanija

Stigao deo kinte