0
Ostali sportovi

Dan D

Objavljeno: 29.11.12 u 14:29

Nemaju rukometaši Partizana prava nikome da prete u Ligi šamoiona, pogotovo ne ruskom timu Čehovski medvedi koji maltene čini reprezentaciju ove zemlje. Međutim, crnio-beli veruju u svoje kvalitette, pre svega se uzdaju u prednost donaćeg terena i nadaju se da će eventualnom pobedom ostati u trci za plasman u drugi krug.

Pobede u Čairu (20.00h) otvorila bi im vrata prolaska u drugi tim, ali da bi se to ostvarilo crno-beli moraju da smanje oscilacije u igri.

„U Rusiji smo odigrali hrabro, ali smo popustili u poslednjih 15 minuta, što nas je koštalo pozitivnog ishoda, koji smo po mom mišljenju zaslužili.

Nadam se da ćemo ovaj put odigrati borbeno svih 60 minuta i da ćemo na kraju izaći kao pobednici, tim pre što očekujem da u Čairu atmiosfera bude na vrhunskom nivou, odnosno da će nas naši verni navijači bodriti do pobede“, kaže levi bek srpskog šamopiona Marko Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter