0
Ostali sportovi

Skijaši sporiji od Vonove

Objavljeno: 28.11.12 u 15:02

Četvorostruka pobednica Svetskog Kupa Lindzi Von dostigla je brzinu od 136 kilometara na čas na treningu u Lejk Luizu i bila brža od svih skijaša tog dana.

Vonova je nedavno podnela zahtev Međunarodnoj skijaškoj federaciji da se takmiči sa muškarcima, ali su je oni odbili. Međutim, američka skijašica ne odustaje od te ideje i na ovom treningu je svima dokazala da poseduje kvalitet za takmičenje u konkurenciji muških skijaša.
Kanadska skijaška federacija je ponudila Vonovoj da se takmiči sa najboljim skijašima na egzibicionom spustu u Lejk Luizu naredne godine, što je Lindzi sa oduševljenjem prihvatila.

„Srećna sam što me je Kanadska federacija podržala i što je osmislila ovaj projekat. Naravno da sa stopostotnim entuzijazmom prihvatam ovu ponudu, ali i dalje ne odustajem od nade da ću možda uspeti da učestvujem i u trci za Svetski kup“, izjavila je Lindzi Von.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter