0
Fudbal

Radovanovićeva Atalanta u osmini finala

Objavljeno: 28.11.12 u 20:58

 

Fudbaleri Atalante plasirali su se u osminu finala Kupa Italije, pobedom nad Ćezenom sa 3:1, a velike zasluge za taj trijumf ima i srpski reprezentativac Ivan Radovanović.

 

Radovanović, koji se tek prošlog vikenda vratio na teren posle oporavka od povrede, u igri je proveo 68 minuta, kada ga je zamenio Kacola. Odigrao je na visokom nivou, kako u odbrani tako i u napadu, a posle jedne akcije udarcem sa distance naterao je golmana Ravalju da ozbiljnije interveniše i tako sačuva svoju mrežu.

 

-Prezadovoljan sam. Skoro šest meseci sam bio van akcije. Drago mi je da sam proveo na terenu više od jednog časa i odigrao u visokom ritmu. Srećan sam zbog pobede. Sada pažnju posvećujemo duelu u nedelju protiv Bolonje u prvenstvu, a onda i narednom Kup izazovu protiv Rome – ističe Radovanović.

 

Ćezena je prva povela u meču četvrte runde Kupa Italije, preko Tonučija u 31. minutu, ali je Para doneo izjednačenje domaćinu deset minuta kasnije. Atalanta je potpuno preokrenula golom De Luke u 62. minutu, dok je konačni rezultat postavio Para svojim drugim golom u 82. minutu.

 

U borbi za plasman u četvrtfinale, fudbaleri Atalante će se sastati sa Romom, koja tek od osmine finala počinje takmičenje u Kupu Italije. Taj duel na programu je 12. decembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter