0
Auto Moto

Petrov ima dve opcije

Objavljeno: 28.11.12 u 10:31

Vitalij Petrov ima dve opcije na razmatranju za narednu sezonu, prema rečima njegove buckaste menadžerke, ruskinje Oksane Kosačenko koja tvrdi da su njegovi rezultati bili dovoljno dobri da ostane makar još jednu sezonu u Katerhamu, ali finalni detalji moraju još da se vide sa sponzorima.

Petrov koji se pridružio Katerhamu posle dve godine sa Lotusom, uspeo je da obezbedi svom timu desetu poziciju u šampionatu konstruktora završivši kao jedanaesti u Brazilu, što je bilo dovoljno da odradi Timo Gloka koji je svoj najbolji rezultat, dvanaesto mesto, napravio u Singapuru.

„U ovom trenutku da…“ odgovorila je Kosačenko na pitanje da li pregovaraju sa još nekim za narednu sezonu. „Nismo u poziciji da bilo šta objavljujemo, ali još uvek razmatramo sve mogućnosti.“

Kosačenko je dodala da je rezultat koji je Petrov postigao na trci u Brazilu, vredan nekoliko miliona funti, i popravio im je pregovaračku poziciju sa timom. „Mislim definitivno da nam je rezultat u Brazilu dao malo bolju varijantu ukoliko odlučimo da Vitalij ostane tu gde je sada, verujemo da je dobra polazna tačka za dalje razgovore. Sada već razmatramo razne marketinške opcije koje možemo da ponudimo.

Postoje i neki detalji koje moramo da popravimo, bez obzira da li će to biti sa ovim timom ili nekim drugim, potrebno nam je još malo vremena, u narednim danima, ne nedeljama, ćemo rešiti neke stvari i izneti projekte“

Petrov je zahvaljujući rezultatu u Brazilu na interlagosu najbolje rangirani vozač od tri novopridošla tima u F1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter