0
Evroliga

Nema kalkulacija

Objavljeno: 28.11.12 u 14:32

U četvrtak 29. novembra tim Partizana mt:s očekuje ključna utakmica Evrolige. U 3. kolu Evrolige crno-beli su izgubili utakmicu u Viljnusu rezultatom 69:61.

Litvanski tim i klub iz Humske imaju isti skor u dosadašnjem takmičenju u Evroligi, šest poraza i po jednu pobedu.

„Mi idemo na pobedu. Fokus je samo na sledećoj utakmici, a ne na onom što bi moglo da se dogodi u poslednja dva kola. Ili ćemo pobediti Litvance i ostati živi, ili ćemo biti eliminisani“, istakao je Leo Vesterman.

Karata će biti u prodaji i na dan utakmice, kao do sada na blagajni južne tribine Partizanovog stadiona u periodu od 10 do 15 časova.

Na sajtu kluba se pojavio i apel navijačima:

„Još jednom upućujemo apel našoj vernoj publici, našim navijačima, da uvek podržavaju crno-bele fer i sportski, da navijaju za svoj tim i uzdrže se od bilo kakvog ubacivanja predmeta na teren, korišćenja lasera i bilo kakvih sukoba, jer u suprotnom čine loše samo svom klubu. Evroliga je najelitnije klupsko košarkaško takmičenje i pojedinačni ekscesi će biti najstrože kažnjeni, zbog dodatnih kontrola koje su od ove sezone uvedene. Ne smemo dozvoliti da takmičenje Partizana u Evroligi bude dovedeno u pitanje. Apelujemo na našu vernu publiku da bude pravi šeti igrač Partizana, neizostavni deo crno-belog tima.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter