1
Košarka

Nedović zna šta ih čeka u Pioniru

Objavljeno: 28.11.12 u 12:38

Ova utakmica je odlučujuća za obe ekipe i poražani u ovom meču će se najverovatnije oprostiti od Top 16 faze takmičenja. 

Košarkaš Lijetuvos Ritasa Nemanja Nedović kaže da mu je jasno da njegov tim očekuje ’pakao’ u Pioniru.

„Znamo da nas čeka pakao i na terenu i na tribinama. Znamo i da će maksimalno motivisani igrači Partizana odmah ’skočiti’ na nas. Igramo protiv veoma mladog i talentovanog tima, pred najbučnijim navijačima u Evroligi. Ako želimo da pobedimo, moramo da odbijemo taj prvi nalet, da budemo smireni i pametni svih 40 minuta i ne dozvolimo da se Partizan „odlepi“ iz dve-tri naše greške“,rekao je Nedović.

Litvanci su jedinu pobedu u Evroligi do sada ostvarili baš nad crno belima ali su svesni snage Partizana na domaćem terenu.
„Bukvalno su zgazili jednu ozbiljnu evroligašku ekipu. Pretrčali su je, nadskakali, zbunili agresivnom odbranom. Sve pada u vodu kada na red dođe jedna ovako važna utakmica, koja toliko znači i njima i nama. Pobedili smo ih u Viljnusu sa osam poena razlike, mogli smo i sa većom, ali Partizan mnogo bolje igra kod kuće nego u gostima. Uopšte ne razmišljamo o porazu sa razlikom manjom od one u prvom meču. Idemo na pobedu, jer samo takvim pristupom možemo da se plasiramo u top 16, što je naš prioritet ove sezone“, izjavio je Nedović.

Nedović je prošle sezone igrao za Zvezdu a poznato je kakas du doček Grobari priređivali bivšim Zvezdinim igračima.
Nadam se da ću proći malo bolje od Miloša Teodosića. Neću im uzeti za zlo ako bude nekih prozivki. Sportista sam i profesionalac, ne ulazim u ovu utakmicu sa nekakvim ličnim motivima, jer se to ne bi dobro odrazilo na mene i ekipu“, kaže reprezentativac Srbije.
0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nedović zna Å¡ta ih čeka u Pioniru | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter