0
Auto Moto

Brajan Staring

Objavljeno: 28.11.12 u 11:11

Australijanac Brajan Staring će se takmičiti sledeće sezone u Moto GP šampionatu za tim Go&Fun Honda Gresini i to na CRT mašini.

Dvadesetpetogodišnji vozač je do sada osvojio nacionalnu titulu u 125GP, Supersport i Superbajk klasama i kaže da uopšte nije očekivao da će biti u prilici da učestvuje u najjačem takmičenju na svetu. „U svim ovim trkačkim godinama iza mene, nisam nikada očekivao da ću ući u Moto GP, jer je on za mene bio pojam.

To što ću imati priliku da se takmičim u jednom tako ozbiljnom šampionatu sa timom Go&Fun Honde Gresini je više nego fantastično. Ovo je moj najveći izazov i prićiću mu kao i svim dosadašnjim, daću sve od sebe. Shvatam da imam mnogo toga da naučim i jedva čekam da počnem sa učenjem. Veoma sam zahvalan Faustu Gresiniju i sponzorima tima koji su doprineli tome da ja budem u ovoj poziciji. Sad sam već nestrpljiv da sezona krene…“

String će se pridružiti vozaču koji će imati fabričku podršku, Alvaru Bautisti…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter