1
Auto Moto

Solberg bi vozio za dž

Objavljeno: 27.11.12 u 12:24

Bivši svetski šampion Piter Solberg je spreman da vozi besplatno, samo da zadrži mesto u WRC šampionatu. Norvežanin je izjavio da ne želi da završi karijeru i da će učiniti sve što je potrebno da ostane u WRCu i u 2013.

„Ne želim da završim moju karijeru ovako“ rekao je Solberg. „Ovo je bila teška sezona, ali znam za šta sam sposoban i znam kakve su mogućnosti ovog automobila naredne sezone. Stvarno želim da ostanem i znam da imam puno toga da ponudim timu i sportu u celini.“

Fordova odluka da se izvuče iz WRC takmičenja sa fabričkim timom ostavila je tim Malkoma Vilsona, M- Sport da juri fondove i vozače koji sa sobom donose bogate sponzore.

„Ja u potpunosti razumem Malkomovu poziciju“ rekao je Solberg. „Ali u isto vreme, ja sam plaćao da vozim prethodne četiri godine i nisam u istoj poziciji kao neki mladi momci koji žele da plate i investiraju u svoju karijeru. Malkom je najbolji u onome što radi, ovaj tim je najbolji i ja želim da ostanem u njemu i naredne sezone i spreman sam da vozim potpuno besplatno“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Solberg bi vozio za dž | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Great site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter