0
Domaći fudbal

Piksi: Sve žele da svale na moja leđa

Objavljeno: 27.11.12 u 19:26

Član i vođa finansijske komisije FK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je da je uvidom u papire utvrđeno da je Dragan Džajić u trenutku odlaska sa Marakane ostavio klub u plusu.

Po toj logici znači da su dugovi u Crvenoj zvezdi počeli da se gomilaju od dolaska Dragana Stojkovića Piksija iako to niko otvoreno nije rekao.

 

Ipak Piksi je našao za shodno da reaguje i vrlo jasno se odredio prema trenutnim dešavanjama u Zvezdi.

“Prljava, orkestrirana kampanja. Čitam i ne mogu da verujem. Prelazi sve ukuse. Neko očigledno želi sve da svali na moja leđa. Iako mogu mnogo da izdrže, neću dozvoliti! Zar su svi doživeli amneziju, pa se ne sećaju kako je bilo?”

 

On se takođe seća koliki je dug kluba bio u trenutku kada je on bio na izlaznim vratima kluba iz Ljutice Bogdana,

“U trenutku kad sam odlazio dug je bio oko 12 miliona evra. Bile je, svakako, grešaka, ali nisu sigurno bile katastrofalne, niti dovele do fijaska. Možda je greška bila izgradnja galerije „B”, koja je po svetskim standardima. Ili, možda nije trebalo da organizujemo skauting službu i zaposlimo bivše igrače, poput Miloša Šestića i ostalih. Ili, možda da potpuno zapostavimo omladinsku školu.” rekao je Piski za Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter