0
Američki fudbal

Panteri očerupali orlove

Objavljeno: 27.11.12 u 14:16

Poslednji meč 12. NFL vikenda doneo je okršaj dve najlošije rangirane ekipe u NFC konfernciji u kome su Karolina Pantersi pobedili su na gostovanju Filadelfija Iglse 30:22.

Ovim porazom Iglsa, praktično je postalo pitanje dana kada će Endi Rid biti smenjen sa klupe Filadelfije. Stručnjak koji je već 14 sezona trener Iglsa, i koji je ekipu vodio do jednog učešća u Superboul kao da više nema “benzina” jer ekipa sve više i više tone.

Veliko nezadovoljstvo na tribinama stadiona u Filadlefiji odlično je ispratio reklamni baner koji se pojavio na kraju utakmice i na kome je pisalo “Zamisli promene.”

Ako je to uopšte uteha za navijače Iglsa, Majkl Vik nije sinoć igrao a umesto njega je na poziciji sartnog kvoterbeka bio Nik Fols koji skoro pa nije imao nikakav učinak. Fols je iamo 21 pokušaj dodavanja od kojih 16 uspešnih za total od 119 jardi.

Svetla tačku u mračnoj večeri Iglsa bio je raning bek Brajs Braun koji je iz 19 nošenja pretrčao 178 jardi i imao dva tačdauna.

Sa druge strane Pantersi su imali raspoloženog Kema Njutona koji je meč završio sa 306 jardi dodavanjam, 52 jarda trčanjem, dva tačduan je sam postigao, dok je još dva imao dodavanjem.

Iglsi (3-8) nalaze se na dnu difizije NFC Istok čemu se niko nije nadao pred početak sezone, dok Pantersi (3-8) takođe drže fenjer ali u diviziji NFC Jug.

Rezultati:

Karolina – Filadelfija 30:22

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter