0
Evropske lige

Miroljubivi policajci i crne mačke

Objavljeno: 27.11.12 u 22:50

ž

Kvins Park Rendžers ove sezone jednostavno ne može da pobedi. Odigrali su i 14. meč u Premijer ligi i ništa. Nije pomogao ni Hari Rednap na gostovanju Sanderelndu, susret je završen bez pobednika i bez golova.

KPR je pokušao da stigne do prve pobede u sezoni na prvom susretu pod dirigentskom palicom Harija Rednapa i nisu odigrali loš meč, ali lopta nije htela u mrežu. Kada vidite rezultat pomislite odmah dosadna utakmica, ali kada pogledate broj šuteva ka golu – 26 (po 13 s obe strane), shvatite da nije tako.
Treba istaći da je KPR imao i više kornera, ali i da je Žulio Sezar zbog povrede napustio teren na poluvremenu kada ga je zamenio Grin.
KPR ostaje poslednji sa samo pet bodova i juriće prvi trijumf za vikend protiv Aston Vile, dok je Sanderlend došao do 13. boda i ostao je na 16. mestu. U sledećem kolu crne mačke gostuju Noriču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter