0
Evropske lige

Ispali Sosijedad i Rajo

Objavljeno: 27.11.12 u 21:28

Odigrana su četiri revanš meča u Kupu kralja, a tri člana Primere su ispala, dok dalje idu dve ekipe iz druge lige. Najveće iznenađenje predstavlja prolaz Las Palmasa koji je na gostovanju protiv Rajo Valjekana odigrao 0:0, a prvi meč su dobili sa 1:0 i prošli dalje.

Ispao je i Sosijedad, koji je posle poraza od Kordobe u prvom susretu 2:0, dobro počeo revanš i poveo golom Grizmana, ali je u drugom poluvremenu za samo šest minuta sve palo u vodu, pošto su gosti dali dva gola – Kiko i Dubarbie. Baskijci su do kraja izjednačili preko Agirečea, ali im je to slaba uteha.

Betis je nastavio sa dobrim partijama i posle Reala u Primeri su savladali Valjadolid u Kupu. Trijumfovali su sa 3:0 i ukupnim rezultatom 3:1 prošli dalje. Amaja i Kastro su doneli Betisu prednost od 2:0, a Rueda je autogolom potvrdio prolaz tima iz Sevilje.
Osasuna igra loše u Primeri ali su uspeli golovima Ljorentea i Rubena da savladaju Hihon sa 2:0 i prođu dalje u Kupu kralja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter