0
Auto Moto

Hamilton može da priča sa ljudima iz Mercedesa

Objavljeno: 27.11.12 u 20:44

Luis Hamilton je dobio dozvolu da provodi vreme sa osobljem Mercedesa i pre nego što mu zvanično isteke ugovor sa Meklarenom koji traje do kraja godine. Martin Vitmarš, direktor Meklarena dozvolio je dvadesetsedmogodišnjem šampionu iz 2008. godine da se polako upozna sa novim okruženjem u Mercedesu.

„Neću raditi mnogo tehničkih stvari sa Mercedesom, ali Martin mi je dao dozvolu da razgovaram sa njima.“ izjavio je Hamilton, objašnjavajući da će mu u Mercedesu biti masivno smanjena uloga u medijima, što će mu dati više vremena za pripreme za trke. „Sada idem na jedan veliki i dugački odmor, kakav odavno nisam imao… mislim da ću u Mercedesu imati trećinu PR aktivnosti koje sam imao u Meklarenu, možda čak i četvrtinu. Mislim da će mi to dati malo više vremena za privatan život i uopšte, vremena da se bolje spremim za stazu. Biće ovo novi automobil, nove okolnosti i nadam se da će biti interesantno.“

Hamilton je svoj debi imao u Meklarenu 2007. godine a već 2008 je osvojio titulu, uz 21. pobedu, 39
podijuma i 26 pol pozicija za tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter