0
AdmiralBet ABA Liga

Takmiče se i na treningu

Objavljeno: 26.11.12 u 17:47

Košarkaši Crvene zvezde DIVA uhvatili su pravi ritam, vezali su osam pobeda zaredom što i ne čudi jer je ekipa dolaskom Vlade Vukoičića na mesto trenera pronašla pravu hemiju.

Ambijent u i oko tima je odličan o čemu svedoči i sledeća priča. Naime, na prepodnevnom treningu u ponedeljak akcenat je bio na šutu. Na jednom košu Milan Gurović je radio sa bekovima i krilima, dok je na drugoj strani Vlada Vukoičić trenirao krilne-centre i centre.

Naš fokus je bio na strani nižih igrača koji su uvežbavali šut sa distance i poludistance. Očigledan je bio rivalitet među ekipama koje su činili: Rakočević-Nelson, Simonović-Cvetković, Radivojević-Skot i Lazić-Smiljanić-Milutinović. Nimalo slučajno, jer su već duže vremena na šuterskim treninzima igrači podeljeni u iste ekipe.

Po rečima kapitena Rakočevića, on i Demarkus Nelson uglavnom pobeđuju, a svi ostali pokušavaju da ih skinu sa trona. Tako je bilo i ovog puta:

„U pokušaju da nas pobede ponekad se služe raznim trikovima, a najčešće se kao zabroje, pa sebi dodaju a nama pokušavaju da oduzmu po neki poen. Ali, Demarkus i ja prilično glasno brojimo tako da ne mogu da nas pređu!“, uz osmeh je zadovoljno posle treninga komentarisao popularni Rakac.

A kada je trener Vukoičić pozvao igrače na centar i uz povik svih prvotimaca: ko je najbolji – ZVEZDA okončao trening, takmičenje je nastavljeno. I to u šutu sa pola terena, u sjajnoj atmosferi.

Već po tradiciji, svakog ponedeljka prvotimci crveno-belih se takmiče u šutu sa centra, a neretko padaju i opklade. Ovog puta među protagonistima su bili: Rakočević, Katić, Milutinović, Mitrović, Lazić, Nelson. Pobedu je odneo Branko Lazić.

Evo kako je to izgledalo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter