0
Evropske lige

Remi u Sankt Peterburgu

Objavljeno: 26.11.12 u 20:48

Kompletirano je 17. kolo ruske Premijer lige,  a derbi su odigrali Zenit i CSKA iz Moskve.
U prvih 45 minuta u Sankt Peterburgu nije bilo golova. Zenit uspeva da dođe do vođstva golom Renata Jembajeva kome je asistirao Viktor Faizulin u 56. minutu. Bod ekipi iz Moskve doneo je Rasmus Elm iz penala u 85. minutu.
U ekipi CSKA na klupi je bio Zoran Tošić koji je u igru ušao u 59. minutu.
Anži je gostovao ekipi Amkara koji je u 26. minutu došao d prednosti golom Andreja Semenova. Samo dva minuta kasnije Anži dolazi do izjednačenja preko Odila Ahmedova. I kad se činilo da će Amkar uspeti da otkine bod ekipi iz Mahatčkale, rezervista Oleg Šatov postiže pobedonosni pogodak u drugoj minuti nadoknade vremena.
Marko Blažić počeo je meč u ekipi iz Perma, a u 77. minutu bio je zamenjen.

Rubin i Volga odigrali su meč bez golova u Kazanju. Domaći fudbaleri su imali više od igre i pokušavali da ugroze gol gostiju, ali u tome nisu uspeli. U 88. minutu Volga je ostala sa desetoricom na terenu kada je isključen Aleksej Sapogov, ali Rubin nije imao dovoljno vremena da iskoristi brojčanu prednost.
Na tabeli i dalje vodi CSKA Moskva sa 40 bodova, tri manje je sakupio Anži, dok se Zenit nalazi na trećem mestu sa 34 boda. Rubin se nalazi na četvrtom mestu sa 31 bodom, koliko imaju i Terek i Kuban.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter