0
Domaći fudbal

Pacijenti su bolje

Objavljeno: 26.11.12 u 14:28

Nedelja 25. novembar 2012. godine ostaće upamćena kao dan kad je Partizan pobedom nad Smederevom (4:0) obezbedio jesenju titulu šampiona, ali i kad su tri njegova člana završila na VMA.

Najpre je trener Vladimir Vermezović zbog jake prehlade i plućne infekcije neposredno pre početka meča prebačen na ovu ustanovu, posle čega je pušten na kućno lečenje. Zatim je Saša Ilić posle pet minuta susreta zaradio potres mozga, a potom i Nikola Ninković doživeo povredu kolena.

Prema rečima portparola kluba Nenada Danilovića, prva dvojica su za sada bolje, dok mali Džigi tek treba da uradi dodatne analize.

„Trener Vermezović je pod terapijom i stanje mu se poboljšava, pa očekujemo da će se u  narednih nekoliko dana oporaviti. Saša Ilić je sinoć oko 12.00 sati pušten s VMA, ose0ća se dobro i nema više nikakve posledice udarca.

Ninković je bio na magnetnoj rezonanci i za nekoliko sati bi trebalo da odradi još jedan specijalistički pregled, posle čega će se definitivno znati stepen njegove povrede“, 000kaže portparol Partizana Nenad Danilović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter