in ,

Kubica se ponovo zalupio

Glavni baja u timu Citroena, Iv Maton, kaže da je Kubica bio više nego sjajan tokom vikenda na jednom od najtežih relija, sve dok se nije skantao. Poljak se skrljao na pretposlednjoj deonici i to kada je imao više od pet minuta prednosti u odnosu na drugoplasiranog.  Robert Kubica je imao glavnu ulogu na reliju od samog početka u Citroenu C4 koji je dobio od fabrike, a Maton je ostao impresioniran onim što je video od vozača koji se i dalje oporavlja od povrede.

„Veoma je profesionalan, to sam video čim sam ga sreo i pre nego što je odvozao svoj prvi reli u našem autu, pokazao je ogromnu motivaciju. Očigledna je njegova ogromna želja da se takmiči u reliju, i veoma je pasioniran kada je u pitanju auto sport. To je jedan od razloga zašto smo mu izašli u susret i želeli da učinimo nešto za njega, i da ga pokažemo kao primer drugim mladim vozačima sa kakvim žarom treba da pristupaju takmičenjima. On je stvarno veoma motivisan za WRC. Robert je odradio jako dobar posao, i koristio je automobil na najbolji mogući način“.

Reli du Var je bio drugi po redu u Kubicinom WRC Citroen progamu, a prošle nedelje je pobedio na Reliju Komo sa istim ovim automobilom.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SRAMOTA!

Maskota dobila ime