0
Tenis

„Hoću Grend Slem“

Objavljeno: 26.11.12 u 20:20

Srpska teniserka Jelena Janković 2012. godinu završila je na 22. mestu. Puna optimizma ulazi u novu sezonu i sa željom da ostvari svoj san da osvoji Grend Slem.

„Bila sam finalistkinja US opena, igrala sam u mnogim polu-finalima, Rolan Garos, Australijan open, US Open… Htela bih da napravim taj jedan dodatni korak, da osvojim Grend slem“, izjavila je Jankovićeva.

Jelena je poslednju titulu osvojila u Indijan Velsu 2010. godine i ističe da još uvek može da se bori za najveće rezultate.

„Veoma je teško biti u vrhu, a ja sam bila među deset najboljih tokom pet godina. Mnogo je tu bilo uloženog rada i posvećenosti, a imala sam i mnogo sreće jer su me ‘mimoišle’ velike povrede. Sada sam 22. na svetu, a volela bih da se vratim u top 10. Naporno radim u Dubaiju, počela sam pre tri dana, nakon kraćeg odmora posle finala Fed kupa. Bila sam kući da vidim porodicu, provela vreme sa prijateljima i sada se spremam za 2013“, zaključila je srpska teniserka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter