1
Košarka

Broj u čast Harisa Brkića

Objavljeno: 26.11.12 u 15:14

Košarkaši Crvene zvezde pružaju sve bolje partije kako u reginalnoj ligi tako i u Evrokupu, a kapiten crveno – belih Igor Rakočević je i pored profesionalnih obaveza i zgusnutog rasporeda utakmica, odvojio vreme da odgovri na pitanja koja su mu na zvaničnom sajtu kluba sa Malog Kalemegdana postavili navijači.

Kapiten Zvezde pričao je o planovima u narednih par sezona, zatim o tome čime želi da sa bavi kada završi karijeru i koji su mu bili uzori, ali najzanimljiviji i vredan svakog respekta bio je odgovor na pitanje zbog čega na dresu nosi broj osam.

„To je zanimljiva priča. Prvo sam nosio broj 6, a onda sam promenio i uzeo osmicu dok sam igrao za budućnost. To sam uradio kad je ubijen moj tadašnji saigrač iz Budućnosti Haris Brkić. Preuzeo sam osmicu kao sećanje na njega. Od kada sam uzeo „osmicu“ karijera mi je krenula naglom uzlaznom linijom, mnogo sam zavoleo taj broj i nema šanse da bih igrao u bilo kom klubu a da na dresu nemam broj osam. Ma da me sad zovu Lejkersi kažu osmica je zauzeta ali imaš 50 miliona dolara ugovor, kunem vam se da ne bih pristao.” rekao je Rakoč.

Sve ostale odgovore Igora Rakočevića možete pogledati na zvaničnom sajtu crveno – belih.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Broj u čast Harisa Brkića | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so much useful information right here in the article. Thank you for sharing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter