in

Vidić iz Partizana u Mančester

Ko radi taj i greši, pa ne želim da ismevam kolege iz Engleske, već samo da notiram simpatični gaf novinara s Ostrva. Internet sajt www.sportsvibe.co.uk je objavio priču u kojoj tvrdi da je dolazak Nemanje Vidića u Mančester junajted bio odlična stvar, odnosno da nije pogrešio što ga je iz Partizana doveo na Old Traford.

Poenta cele priče je oko toga, što je Aleksu Fergusonu na Old Trafordu podignuta bista, a onda je Vidić pričao kako je Škot pobednik, kako od njega svaki dan mnogo uči i bla, bla, bla…

Kroz tu priču Englezi su provukli podatak da je Vidić u Mančester došao 2006. godine iz beogradskog Partizana za sumu od sedam miliona funti i da mu je to bio jedan od najboljih poteza.

Ipak, na njihovu žalost Vidić u Mančester nije došao iz Partizana, već iz moskovskog Spartaka u koji nije otišao iz Partizana, već iz Crvene zvezde, u koju je došao posle pozajmice u Spartaku iz Subotice, a ne u Partizanu…

Drugim rečima, Nemanja Vidić nikada nije igrao za Partizan, a na žalost velikog broja navijača srpskog šampiona, nikad neće ni igrati.

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Šumaher želi dobru trku

Dinamo dominirao u derbiju