1
Ostali sportovi

Solidni rezultati naših plivača

Objavljeno: 25.11.12 u 18:29

Poslednjeg dana Evropskog prvenstva u malim bazenima u francuskom Šartru, srpski plivači su nastupali u tri finala,a li nisu uspeli da stignu do medalje.
Miroslava Najdanovski je osvojila 7. mesto u finalu trke na 50 metara slobodno rezultatom 24,83 sekunde. Zlatna medalja pripala je Beloruskinji Aleksandri Herisameni.
Sedmo mesto zauzela je i srpska štafeta u muškoj konkurenciji na 4×50 metara slobodno. Za Srbiju su plivali Boris Stojanović, Ivan Lenđer, Čaba Silađi i Radovan Siljevski i zabeležili rezultat 1:27,91. Domaći takmičari su bili najbrži i stigli do zlatnog odličja.
Ivan Lenđer je u finalu trke na 50 metara leptir stilom zauzeo poslednju osmu poziciju sa vremenom 23,36 sekundi. Španac Rafael Munjoz Perez došao je do zlata rezultatom 22,53.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Solidni rezultati naÅ¡ih plivača | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana for my mission.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter