0
AdmiralBet ABA Liga

Savović: Zvezda ima velike domete

Objavljeno: 25.11.12 u 20:11

„Zvezda u ovakvom izdanju ima velike domete, ali naš primarni cilj je svaka sledeća utakmica. Svaki meč je važan, pobede imaju svoju čar i veliko značenje kako takmičarski, tako i za nas i naše navijača, koji su naša pokretačka snaga. Svi znamo da je ovo timska igra i što budemo bolji tim to ćemo imati bolje rezultate“, rekao je Savović.

Crveno-beli su juče u Zagrebu savladali Cibonu sa 71:63 i zabeležili šesti trijumf u Jadranskoj ligi, a osmi u nizu kada je u pitanju i takmičenje u Evrokupu.

Krilni centar Zvezde je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu u „Draženovom domu“, pošto je meč završio sa 12 poena i 14 skokova.
„Odigrali smo dosta kvalitetno i agresivno u odbrani, pa smo Cibonu spustili na mali broj poena, posebno u prvom poluvremenu. Nametnuli smo našu igru sa mnogo kontakata. Za razliku od Sasarija, ovo je bila sasvim drugačija utakmica. Nije bila lepa za gledanje, jer je ulog bio veliki. Cibona je igrala za spas, dok smo mi došli sa velikim motivom, da nastavimo niz dobrih partija i gradimo samopouzdanje“, zaključio je Savović.

Naredni meč crveno-beli odigraće u sredu, 28. novembra, kada gostuju Sasariju u okviru četvrtog kola H grupe Evrokupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter