0
Evropske lige

Prekinut niz Fiorentine

Objavljeno: 25.11.12 u 17:10

Odigrano je 5. mečeva 14. kola Serije A, a pobedu je konačno zabeležila Đenova, dok je niz Fiorentine od pet pobeda prekinut u Torinu. Roma je opet slavila  minimalnim rezultatom, ovoga puta u Peskari. Krenimo redom.
Fiorentina je otišla u Torino na noge bikovima željna da nastavi seriju od pet pobeda, ali i tri vezana trijumfa protiv Torina. Međutim, mogu da budu srećni što su i bod uzeli. Torino je poveo golom Ćerćija u 40. minutu, a ljubičasti su igrali baš loše. Međutim, ulaskom Ljajića i Seferovića krenuli su bolje da deluju, pa su izjednačili posle dosuđenog penala u 74. minutu golom Rodrigeza. Ali bikovi vraćaju prednost dva minuta kasnije pogotkom Valtera Birse (u 70. minutu u igru je ušao Stevanović). Ipak, ljubičasti dolaze do boda golom rezerviste Munira El Hamdauija. Fiorentina se izjednačila po broju bodova sa drugoplasiranim Interom sada, dok je Torino 14. sa isto toliko bodova.
Đenova je prkeinula crnu seriju bez pobede od devet mečeva. Slavili su grifoni u Bergamu protiv Atalante sa 1:0 golom Bertolaćija, a u startnoj postavi je bio Boško Janković.
Roma je savaldala Peksaru u gostima sa 1:0 golom Matije Destra u petom minutu, a treba istaći da je ovo drugi meč u nizu u kome vučica nije primila gol.
Sampdorija je posle pobede u gradskom derbiju dobila još jedan meč, savladali su Bolonju golom Polija, a gosti su od 5. minuta igrali sa igračem manje pošto je isključen Morleo.
Meč bez golova odigrali su Kjevo i Sijena, tako da smo na ovih pet mečeva videli samo sedam golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter