0
Evropske lige

Novi poker Barse

Objavljeno: 25.11.12 u 22:57

Barselona ne želi da dopusti madridskom Atletiku da se primakne, ekipa Tita Vilanove je u 13. kolu Primere raznela Levante sa 4:0 i to u gostima. Sada Barsa ima +11 u odnosu na Real i može se reći da je jedino Atletiko rival Kataloncima ove sezone.

Mučila se Barsa u prvom poluvremenu, Mesi se nije video, ali Argentinac je čudo – krenuo je da igra na startu drugog poluvremena, kao od šale za četiri minuta dao je dva gola (47. i 51. minut). Dve asistencije Inijeste za Mesija, a onda se i sjajni španski vezista upisao u 57. minutu.

Već u 63. je sve bilo rešeno, neverovatni Inijesta i njegova treća asistencija, s tim što je sada realizator bio Sesk Fabregas. Imao je Levante priliku da postigne počasni gol u 90. minutu, dosuđen je penal, ali je Barkero loše šutirao, pa je Valdes sačuvao mrežu i na ovom susretu.

Barselona je lider sa 37 bodova, tri manje ima Atletiko, a čak 11 bodova minusa Real. Levante je šesti sa 20 bodova, a u sledećem kolu ekipa Huana Ignjasija gostuje Selti, dok Barsa čeka Bilbao. I da, Mesi je već dao 19 golova u šampionatu – a tek je odigrano 13 mečeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter