0
Ostali sportovi

Nevena predstavlja Srbiju u Evropa Kupu

Objavljeno: 25.11.12 u 17:33

Nevena Ignjatović predstavljaće našu zemlju u Evropa Kupu koji startuje u ponedeljak slalomom u švedskom Vendalemu.
Našu skijašicu očekuje još jedan slalom narednog dana, a onda će se takmičarke preseliti u Norvešku gde je na programu veleslalom.
„Prošla sezona je bila moja prva u tom takmičenju i napravila sam neočekivano dobre rezultate. U slalomu, kao i veleslalomu, sam uspela da uđem među deset najboljih devojaka. Ove sezone želim da nastavim u istom ritmu, pa da i u generalnom plasmanu budem pri vrhu“, rekla je Ignjatovićeva.
Najbolja srpska skijašica očekuje da će ove sezone nastupiti i u Svetskom Kupu, ali su joj ipak prioritet trke u Evropa Kupu.
Nevena Ignjatović ističe da su njene discipline slalom i veleslalom, a vrlo je verovatno da će se ove sezone okušati i u superveleslalomu.
„S obzirom da mi slalom trenutno ide dosta dobro, a takav slučaj je bio i prethodne sezone, volela bih da moj nastup u toj disciplini bude najbolji, ali, naravno, želim da se na najbolji mogući način pokažem i u veleslalomu. U zavisnosti od uslova za trening pre samih trka, možda ću startovati i u brzim disciplinama, kao i u superkombinaciji“, izjavila je Nevena.
Ignjatovićeva će prvi put ove sezone nastupati u Svetskom Kupu na veleslalomu u Kurševalu, a oprobaće se u još nekoliko trka koje će joj poslužiti kao priprema za najveći izazov, a to je Svetsko prvenstvo u februaru naredne godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter