in ,

Muta besan na sudije

Košarkaši Radničkog ispustili su priliku da po prvi put poraze Budućnost u Podgorici, pa su u šokantnoj penal-završnici izgubili 80:78 u utakmici desetog kola ABA lige.

„Dobro smo se pripremili za utakmicu, igrali smo kombinovane odbrane, čime smo uspeli da ih malo zbunimo. U završnici nismo imali dovoljno koncentracije, presudila su dva ofanzivna skoka“ kazao je Nikolić.

Strateg Kragujevčana Miroslav Nikolić je nakon utakmice iz još jednog ugla proanalizirao peti ovosezonski poraz na Jadranu:

„Nisam zadovoljan suđenjem, oni su tokom čitave utakmice kontrolisali rezultat. ABA liga ne dozvoljava Radničkom da bude među četiri. Kada smo došli u Podgoricu, kada smo čuli ko nam sudi, rekli smo da ne možemo da dobijemo. Prešli smo 600 kilometara, a onda ti ne daju da dobiješ. Veliki je ulog, a to što mnogi misle da Radnički treba da bude osmi, mene ne zanima. Idemo na fajnl-for, to je moj cilj. Pravimo naredne godine halu za deset hiljada ljudi, ulažemo u ekipu, a ne daju ti da igraš. Želimo da nas u ABA ligi gledaju kao ostale ekipe. Boljih domaćina od Širokog i Radničkog nema. Pravimo ozbiljan klub, nećemo trajati samo jedno leto“ poručio je Nikolić.

Posle skora 5:5, u jedanaestom kolu ABA lige Radnički dočekuje Zadar. Utakmica je zakazana za subotu 1. decembar od 17 časova.

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Pohvale Andersonu

Venger se smorio