0
Evropske lige

Milan obljubio damu

Objavljeno: 25.11.12 u 22:50

Odigran je derbi meč 14. kola Serije A, Milan je uspeo da savlada na San Siru ekipu aktuelnog šampiona Juventusa sa 1:0! Budi se ekipa Masimilijana Alegrija, a Juve ima zbog čega da brine – izgubili su i drugi derbi protiv milanskih klubova.

Sjajno je odigrao Milan, veoma disciplinovano i to im je donelo rezultat. Juve je odigrao jako loše prvo poluvreme, nisu uspeli da stvore nijednu šansu, a Milan je u tom periodu došao do vođstva posle loše odluke Ricolija, koji je dosudio penal iako ga nije bilo, jer igranje rukom Isle nije postojalo.

 

U svakom slučaju, sa bele tačke je pogodio Robinjo i doneo vođstvo, a na kraju se ispostavilo i pobedu svom timu.

Zaigrao je Juve mnogo bolje u drugom poluvremenu, stvarao prilike, ali i promašivao. Pre svih Vučinić, a zatim i ostali igrači među kojima i Fabio Kvaljarela, koji u poslednje vreme igra jako dobro. Odbranio se Milan, Kevin Konstant je u nekoliko situacija odlično reagovao, a i potpuno je zatvorio desnu stranu napada stare dame. Definitivno je on igrač utakmice. Milan je odlučio da se brani i uspeo je u svojoj nameri. Velika radost na tribinama, neopisiva sreća za Silvija Berluskonija, ali i gosta večeri – Marka van Bastena.

Juventus ostaje prvi, ali Inter ima priliku da se pobedom protiv Parme u ponedeljak uveče primakne na -1, a Milan je sada osmi sa 18 bodova – čak 14 manje u odnosu na staru damu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter