0
Fudbal

Dinamo dominirao u derbiju

Objavljeno: 25.11.12 u 12:30

Odigran je još jedan moskovski derbi, a u okviru 17. kola šampionata Rusije Dinamo je kao gost razbio ekipu Spartaka sa 5:1! Niko nije očekivao ovakav ishod, ali je Dinamo bio mnogo bolji rival i pokazao da ipak ima odličnu ekipu i pored ne baš sjajnih rezultata ove sezone.

Već posle 18. minuta bilo je 2:0 za Dinamo golovima Kokorina i Noboe, a u nadoknadi vremena u prvom delu Kokorin postiže još jedan pogodak posle kontranapada i situacije 2 na 2 u kojoj su se našli on i Kuranji sa defanzivcima Spartaka. Pokušavali su domaći da dođu do gola, da se nekako vrate u meč, ali je u 80. minutu sve okončano pogotkom Semšova. Inače, trener gostiju Dan Petresku izveo je Kokorina u 63. minutu, dosta se „iživljavao“ nad protivnicima. A osam minuta kasnije Semšov završava ovaj divan dan za navijače Dinama svojim drugim, a ukupno petim golom za goste! Uspeo je Džuba do kraja meča da postigne taj počasni gol za Spartak, ali od njega slaba vajda…

Spartak ostaje šesti sa 29 bodova, a Dinamo je sada deveti sa 24 boda, što i nije tako loše s obzirom na kardinalan start sezone koji su imali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter