0
Domaći fudbal

Čudo u Užicu

Objavljeno: 25.11.12 u 15:10

Fudbaleri Crvene zvezde preokretom u poslednjih 8 minuta utakmice pobelili su u Užicu ekipu Slobode sa 1:2 (1:0).

Ništa, ali baš ništa nije ukazivalo da će crveno – beli uspeti da sitgnu ne do tri nego do jednog jedinog boda na ovoj utakmici.

Izabranici Aleksandra Jankvića nikako nisu mogli da povežu redove tokom većeg dela utakmice, dok su igrači Slobode strpljivo igrali i čeaklii svoju šansu iz kontri.

Do vođstva domaći stižu u 26. minutu golom Purića koji je glavom neometan sa oko pet metara matirao Bajkovića.

Ova prednost Slobode ni malo nije uticala na igru beogradskih crveno – belih jer sem borbenosti ništa drugo u igri Zvezde nije postojalo, pa sem šanse koju je imao Milunović na kraju prvog poluvremena ništa nije bilo vredno pomena.

Igrao se  82. minut kada Sloboda ostaje sa igračem manje, jer je Marić dobio drugi žuti karton, a malo posle toga Zvezda stiže do izjednačenja.

U opštoj gužvi u kaznenom prostoru domaćih lopte se dokopao Mudrinski i uspeo je damatira golmana domaćih, igrao se 85 minut.

I kad su svi očekivali podelu bodova kraj “Đetinje” u 93. minutu Zvezda stiže do preokreta. Golman domaćih ranković istrčao je nekontrolisano na jednu loptu koju je Asamoa nazad vratio ka golu gde je najviši u skoku bio Mudrinski i svojim drugim golom postvio je konačnih 1:2.

Zvezda je definitivno srećno stigla do celog plena u Užicu, a teško je zamisliti da to može da zadovolji ljubitelje crveno – belog dresa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter