0
Evropske lige

Crvenela se Sevilja

Objavljeno: 25.11.12 u 21:26

U derbi meču 13. kola Primere Atletiko Madrid je razbio ekipu Sevilje sa 4:0, a gosti su crveneli ne samo zbog poraza već i zbog čak tri crvena kartona koja su dobili.
Prvo je pocrveneo Fazio u 21. minutu kada je dosuđen penal za Atletiko, a sa bele tačke bio je siguran Radamel Falkao, koji je tako posle četiri meča uspeo da postigne gol. Na 2:0 domaći tim povisio je već u 40. minutu, Falkao je dodao loptu Turanu koji je šutirao a lopta se od Spahića odbila u gol. Do kraja poluvremena ekipa Dijega Simeonea je rešila meč golom Kokea, a na asistenciju Dijega Koste.
Stao je Atletiko u drugom delu, smirio igru u potpunosti, ali je Sevilja dobila još dva crvena kartona – prvo Luna u 80. a zatim i Rakitić u 83. minutu. Atletiko je iskoristio ogromnu brojčanu prednost i u 92. minutu preko Mirande došao i do četvrtog gola.

Atletiko je sada na deobi prvog mesta sa Barsom, koja igra svoj meč sa Levanteom, dok je Sevilja 11. sa 18 bodova. Atletiko u sledećem kolu igra gradski derbi sa Realom, dok će Sevilja bez „crvenih“ dočekati Valjadolid.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter