0
Auto Moto

Meklarenu prvi red

Objavljeno: 24.11.12 u 19:36

Odvozane su i kvalifikacije za poslednju trku sezone u Brazilu, gde će šampion biti odlučen između Fetela i Alonsa, a kako je trening prošao, veće šanse daju se Fetelu koji će startovati sa četvrte pozicije, dok će Alonso biti tek osmi na startu.

Pobednik na poslednjoj trci, Luis Hamilton, startuje sa pol pozicije u svojoj poslednjoj trci za Meklaren, dok mu društvo u prvom redu pravi Dženson Baton, klupski kolega. Posle dva Meklarena idu dva Red Bula, Veber na trećoj i Fetel na četvrtoj, a onda sledi Felipe Masa, kome je ovo očigledno omiljena staza, na kojoj je već pobeđivao ranije pred domaćom publikom. Šestu poziciju na startu ima Pastor Maldonado u Vilijams Renou dok je na sedmoj poziciji vozač Fors Indije Niko Hilkenberg. U borbu za titulu,o kreće sa osme pozicije ispred Kimija Rajkonena i Nika Rozberga iz Mercedesa. U svoju poslednju trku pred penziju, sedmostruki šampion sveta Mihael Šumaher, kreće sa četrnaeste pozicije.

Trka u Brazilu se vozi u nedelju od 14 časova po lokalnom, odnosno u 17 časova po našem vremenu.

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter