0
Fudbal

Đavolskih sedam minuta

Objavljeno: 24.11.12 u 18:01

Odigrana su još četiri meča 13. kola Premijer lige, a posle pobede Vest Broma u gostima trijumfe su upisali i Mančester Juanjted, Vigan i Stouk, a remi je viđen na duelu Everton – Stouk.

Junajted je na Old Trafordu dočekao nesrećni KPR i krenuo u meč veoma ofanzivno. Ispromašivali su se u prvom poluvremenu, pa je na startu drugog dela usledila kazna i gol Makkija za potpuni šok na Teatru snova. Ali Junajtedu je ovo bio deveti put da prvi prima gol i navikli su se na ove situacije izabranici Aleksa Fergusona. Sedam minuta im je bilo potrebno da reše pitanje pobednika. U 64. minutu korner izvodi Runi, Velbek je najviši u skoku, a na gol liniji Evans ubacuje loptu u mrežu. Tri minuta kasnije novi korner, opet Runi, a Daren Flečer koji je prvi put od novembra 2011. bio u startnoj postavi postiže gol. U 71. minutu je sve rešeno, a strelac neverovatni Čičarito koga je proigrao Anderson. Junajted je sada ponovo prvi sa 30 bodova, bar u naredna 24 časa kada do kada ne bude završen derbi Čelsi – Siti.

Everton je dočekao Norič i drugu godinu zaredom karamele nisu uspele da pobede kanarince. Poveli su golom Stivena Nejsmita u 12. minutu, a na asistenciju odličnog Brajana Ovijeda i vodili su sve do 90. minuta kada je gol postigao Sebastijan Basong, naravno posle prekida.

Stouk je na svom terenu zabeležio trijumf protiv Fulama, a junak je bio Čarli Adam, koji je postigao jedini gol na meču.

Vigan je odigrao potpuno lud meč protiv Redinga, koji još jednom nije imao sreće ove sezone. Poveli su fudbaleri Redinga golom Morisona u 35. minutu, ali je Đordi Gomez sa dva gola za deset minuta u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat. Ipak, Ali Al Habsi, golman Vigana, daje autogol za 2:2, a u nadoknadi vremena sjajni kompletira hettrik za veliko slavlje domaćih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter