0
AdmiralBet ABA Liga

Cibona se raspada

Objavljeno: 24.11.12 u 22:25

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u subotu u Zagrebu Cibonu sa 71:63 (21:16, 15:10, 19:19, 16:18), u 10. kolu Jadranske lige.

Nebojša Čović je dao svoje viđenje meča.

“Zvezda baš i nije igrala odlično ali pobedi se u zube ne gleda i ja sam s te strane zadovoljan. Znam i da će treneri izvući iskustvo iz nekih neaktivnosti i prevelikog broja izgubljenih lopti, jer Zvezda mora da radi još više”, rekao je Čović. koji je još dodao: „Nisam očekivao ni da budu poluprazne tribine, a ja spadam u one koji nisu očekivali ni da će biti nekakve provokacije. Drago mi je da je to sve tako bilo”.

Predsednik Zvezde je takođe prokomentarisao stanje u Ciboni.

“Da me pogrešno ne razumeju, ali košarkaški rečeno, Cibona je u fazi raspadanja. To mi u svakom slučaju nije drago jer se radi o velikom klubu sa ovih prostora i želim im da se što pre konsoliduju”

Posle ovog meča Cibosi su smenili dosadašnjeg trenera . Ulogu privremenog trenera Cibone preuzeće Mršićev pomoćnik Danijel Luc.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter