0
Domaći fudbal

Bolest slomila Vermeza

Objavljeno: 24.11.12 u 14:55

Sećate se da je na utakmici protiv Nefčija trener Partizana u prvom poluvremenu na sebi imao kaputić i kačket, a u nastavku igre do grla zakopčnu u perjanu jaknu i vunenu kapu na glavi?

Možda ste mnogi pomislili kako je u pitanju promena imidža uslovljena sujeverjem, ali u pitanju je bilo nešto drugo. Vermez je mrtav bolestan i zbog toga se danas nije pojavio na konferenciji za medije pred meč s Smederevom. I ne samo to. Čak je i na poslednjem treningu ekipe bio prisutan samo desetak minuta, a potom otišao da odleži malo.

Na viđanju s novinarima ga je zamenio asistent Zvonko Varga, a u Humskoj se nadaju da će Vermezović biti zdrav za sutrašnji duel protiv Smedereva, koji je na programu u 19.00 časova.

– Aleksandar Mirtović će biti novčano kažnjen zbog isključenja u Bakuu, jer to što je uradio nije dobro. Njegovo ponašanje je neprimereno, ali jedino dobro u njegovom ponašanju je to što je pobednik i poseduje dozu drskosti.

Svestan je i on da ponekad pređe granice i mi stalno razgovaramo s njim na tu temu.

On je mlad, mnogo toga mu se izdešavalo u proteklom periodu, kao Nikoli Ninkoviću i Lazaru Markoviću, pa nije lako izdržati sve to. Ipak, norme ponašanja u Partizanu moraju da se znaju i on će morati da ih poštuje – rekao je Varga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter