1
Evrokupovi

Nedopustivo

Objavljeno: 23.11.12 u 12:10

Kad Aleksandar Mitrović napravi neki glupost, to gotovo i da više nije vest, pa tako i nije vest ni kada ga svi iz njegovog okruženja osude zbog toga. Vest je kad neko to ne uradi.

Pamet i mudrost u Humskoj očigledno još postoje, pa u ovom tekstu neće biti neke specijalne vesti. Postupak osamnaestogodišnjeg Mitrovića osudili su svi. Najviše Trener Vladimir Vermezović i kapiten Saša Ilić.

Kritike trenera su manje više uobičajene, ali kad Sale nekoga javno kritikuje taj je baš preterao.

„Imali smo Nefči i pobedili bismo ih da Mitrović nije dobio crveni karton. Takve stvari ne smeju da mu se dešavaju. Slažem se da je mlad, ali to nikako ne sme da bude opravdanje za tako nešto. Ni malo mi se ne sviđa to šta je uradio“, kaže Ilić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nedopustivo | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so much useful information right here in the article. Thank you for sharing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter